İzocam 52,6 milyon lira yatırım yapacak

İzocam, 2010-2013 yılları içerisinde bir dizi yatırım yapacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş, 2010-2013 yılları içerisinde, yaklaşık bedelleri toplamı 52,6 milyon lira olarak hesaplanan bir dizi yatırım kararı aldı.

İzocam'ın, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan yazılı açıklamasında, yönetim kurulunun, şirket yönetimine gerçekleştirilmesi için yetki verdiği yatırımlar şöyle sıralandı:

"- Gebze'de mevcut Taşyünü Tesisi modernize edilecek ve kapasitesi yıllık 50 bin tondan 75 bin tona çıkarılacak.

- Şirketin gelişim politikaları dikkate alınarak 80 bin-90 bin metrekarelik ilave bir arazi alınacak, söz konusu arazi üzerinde yıllık 350 bin metreküp kapasiteli yeni bir ekstrude polistiren tesisi inşa edilecek ve Gebze'de mevcut ekstrude polistiren tesisi de bu yeni arazi üzerinde inşa edilecek olan yeni binasına taşınacak.

- Yeni alınacak olan arazinin bir başka bölümüne Gebze Dilovası'nda mevcut olan yıllık 5 bin ton kapasiteli ekspande polistiren tesisi ile İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu olan Tekiz Panel Üretim Tesisi taşınacak.

- Gebze Dilovası'nda mevcut olan yıllık 160 bin metreküp kapasiteli ekstrude polistiren üretim tesisi sökülerek Tarsus'ta mevcut olan arazi üzerinde inşa edilecek olan yeni binasına taşınacak."

Bu konularda ilginizi çekebilir