KAGİDER hatıra ormanı hayat buluyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER'in Yeşil İş Çalışma Grubu'nun öncülüğünde, TEMA Vakfı aracılığıyla başlatılan KAGİDER Hatıra Ormanı işbirliği kapsamında, KAGİDER üyeleri 7 Ekim 2013 Pazartesi günü düzenlenen törende sertifikalarını teslim aldı.
 
Türkiye'de kadın girişimciliğini artırmak ve kadınların istihdamına katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yapan KAGİDER'in Yeşil İş Çalışma Grubu öncülüğünde ve TEMA Vakfı aracılığıyla başlatılan KAGİDER Hatıra Ormanı hayat buldu. KAGİDER Hatıra Ormanı'nın hayata geçmesine katkıda bulunan dernek üyeleri, 7 Ekim 2013 Pazartesi günü KAGİDER.Biz Merkezi'nde gerçekleştirilen törende sertifikalarını teslim aldı.
Sertifikalarını teslim alan KAGİDER üyelerinin yanı sıra, törene KAGİDER Başkanı Gülden Türktan, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve TEMA Vakfı Onursal Başkanı Nihat Gökyiğit de katıldı.
 
Toplantının açılışını yapan KAGİDER Başkanı Dr. Gülden Türktan, şunları vurguladı: 

"Dünyamızı ve hepimizin geleceğini ilgilendiren bu hayati konuya özen gösteren, başta Yeşil İş Çalışma Grubu üyeleri olmak üzere, tüm KAGİDER üyelerine teşekkür ediyoruz.

Birçok uluslararası kurum ve kuruluş, yeşile duyarlı stratejiler geliştirme konusunu rekabet arenasına taşıdı. Biz de KAGİDER olarak, küresel ısınmanın ve tükenen enerji kaynaklarının olumsuz etkilerini en aza indirmeyi ve gerekli önlemleri almayı işimizin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Türkiye'de de artan çevre dostu ofis binalarının sürdürülebilirlik açısından öneminin giderek arttığını görüyoruz.  Yeşil İş Çalışma Grubumuz bir süredir, başta üyelerimiz olmak üzere kadın girişimcileri ve girişimci adayları için düşük karbonlu işletme anlayışının özendirilmesi, üretim süreçlerinin geliştirilmesi ve yeşil ofislerin yaratılması için gerekli değişimin sağlanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. TEMA Vakfı ile birlikte bir KAGIDER ormanı oluşturulması için gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan heyecan mutluluk ve gurur duyuyoruz."
 
 
 

Bu konularda ilginizi çekebilir