Kalkınma Bankası'na Amerika'dan 3 ödül

Banka, ACP tarafından verilen "2010 Spotlight Awards" isimli en iyi raporlama yarışmasında 3 ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türkiye Kalkınma Bankası, ilk kez katıldığı ve Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından verilen "2010 Spotlight Awards" isimli en iyi raporlama yarışmasında 3 ödüle layık görüldü.

Türkiye Kalkınma Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın kalkınmaya ilişkin 2009 yılı faaliyet raporu, bütün kategorilerdeki tüm iletişim materyalleri arasında Most Engaging (En Çarpıcı) ödülüne hak kazanırken, iletişim materyalinin arandığı dalda ise Platin ödülü aldı.

Dünya çapında 1100 kuruluşun katıldığı yarışmada "2010;un En İyi 100 İletişim Materyali" alanında jüriden 100 üzerinden 99 puan alan 2009 yılı faaliyet raporu ayrıca, bu dalda dünya üçüncüsü oldu.

Halkla ilişkiler sektöründeki en iyi uygulamaların profesyonellerle paylaşılması amacıyla kurulan Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi;nde, aralarında Kanada, Avustralya;nın da bulunduğu birçok ülkeden profesyonel kuruluş bulunuyor.

 LACP'ın "2010 Spotlight Awards" ödülleri, her yıl "İlk İzlenim", "Genel İfade", "Görsel Tasarım", "Yaratıcılık", "Verilen Mesajın Açıklığı" ve "Algılama" başlıklı kriterler değerlendirilerek veriliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir