Kamu kurumlarına personel alınacak

EÜAŞ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi müfettiş yardımcısı alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü ile Ankara Büyükşehir Belediyesi müfettiş yardımcısı alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığının duyurusu Resmi Gazetede, EÜAŞ Genel Müdürlüğünün duyurusu ise bazı gazetelerde yayımlandı.

Duyuruya göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığının sınavı, 11 Aralık 2010 tarihinde saat 09.30 ile 16.30 arasında Ankara Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilecek.

Sınava, ÖSYM tarafından 27-28 Haziran 2009 ve 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) lisans (A) Grubunda, (KPSSP 65) bölümünden 70 ve daha yukarı puan almış adaylar katılabilecek.

Ayrıca adaylarda, üniversitelerin hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme ve idari bilimler fakülteleri ile en az 4 yıllık eğitim veren ve denkliği yetkili makamca kabul edilen yerli ve yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmaları şartı da aranacak.

Başvurular, 25 Kasım 2010 tarihinde saat 17.00'ye kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı'na yapılacak.

EÜAŞ 10 müfettiş yardımcısı alacak

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü de sınavla toplam 10 müfettiş yardımcısı alımında bulunacak.

Gazetelerde yer alan duyuruya göre, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına 5 idari, 5 teknik (2 makine mühendisi, 1 elektrik veya elektrik elektronik mühendisi, 1 endüstri mühendisi, 1 inşaat mühendisi) olmak üzere 10 müfettiş yardımcısı alınacak.

Sınav, 18 Aralık 2010 tarihinde Ankara'da Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilecek.

Sınava, ÖSYM tarafından 27-28 Haziran 2009 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS - A Grubu ve Öğretmenlik) veya 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS - Lisans) sonucuna göre idari müfettiş yardımcılığı için KPSSP 39 puan türünden 80 ve daha yüksek puan, teknik müfettiş yardımcılığı içinse KPSSP 5 puan türünden 80 ve daha yüksek puan alanlar katılabilecek.

Ayrıca idari müfettiş yardımcılığı için en az dört yıl eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile en az dört yıl eğitim veren ve bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen, yerli veya yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmak, teknik müfettiş yardımcılığı içinse makine, elektrik veya elektrik elektronik, endüstri, inşaat mühendisi yetiştiren ve en az dört yıl eğitim veren fakülteler ile en az dört yıl eğitim veren ve bunlara denkliği yetkili makamca kabul edilen ve belirtilen branşlardaki mühendisleri yetiştiren yerli veya yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmakta adaylarda aranacak şartlar arasında yer almakta.

Başvurular, 26 Kasım 2010 tarihinde saat 14.30'a kadar Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına yapılacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir