Kamuda yeni atamalar

Soma Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Şerifoğlu atandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA -  Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, açık bulunan Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Yeniköy-Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şerifoğlu getirildi. Yeniköy-Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına da İbrahim Hakkı Gül atandı.
Dışişleri Bakanlığında ise açık bulunan NATO ve Avrupa-Atlantik ve Savunma İşleri Genel Müdür Yardımcılığına, Güney Asya Genel Müdür Yardımcısı Elçi Osman Rıza Yavuzalp, Güney Asya Genel Müdür Yardımcılığına Sadık Babür Girgin, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Büyükelçi Selim Kuneralp ve Büyükelçi Ateş Öktem getirildi.
Ayrıca açık bulunan Yurtdışı Tanıtım ve Kültürel İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığına Ergin Soner, Genel ve İkili Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığına Hüsnü Murat Ülkü, Kuzeydoğu Akdeniz Genel Müdür Yardımcılığına Ethem Barkan Öz, Andlaşmalar Genel Müdür Yardımcılığına Sadık Arslan atandı.
Bu konularda ilginizi çekebilir