Kar ulaşımı da felç etti

TEM otoyolunun Ankara'ya gidiş istikameti Düzce kesiminde ulaşıma kapandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DÜZCE - İstanbul-Ankara arasındaki TEM otoyolunun Ankara'ya gidiş istikameti Düzce kesiminde ulaşıma kapandı.

TEM otoyolunun Kaynaşlı Düzorman mevkisinde Ankara istikametine giden bir tırın makaslama yapması sonucu yol tamamen ulaşıma kapandı. Yoldan çıkan tırın kurtarılması için çalışmalar sürerken yolun yaklaşık 2 saat süreyle trafiğe kapalı kalacağı öğrenildi.

Bir süre önce D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde de Ankara istikametinin ulaşıma kapatılması sonucu İstanbul ile Ankara arasındaki karayolu ulaşımı tamamen durdu.

Yetkililer, TEM otoyolu ve D-100'ün ulaşıma kapanması nedeniyle her iki yolun Ankara istikametinde kilometrelerce kuyruk oluşmaya başladığını bildirdi.

Başkent'te okullar yarın da tatil

Ankara Valiliği, kar yağışı nedeniyle eğitime verilen arayı bir gün daha uzattı. Ankara'da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle valilik, bugün ilk ve orta dereceli okullar ile anaokulları ve kreşlerin tatil edilmesini kararlaştırdı. Ankara'da yoğun şekilde devam eden kar yağışı sporu da etkiledi. Bugün yapılması gereken salon sporları maçları bir gün, amatör futbol ve okul sporları müsabakaları ise pazartesi gününe kadar ertelendi.

İstanbul'a asıl kar bu akşam geliyor

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul’da dün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının bu akşam ve gece boyunca öncelikle Anadolu yakası, ardından da il genelinde kuvvetlenmesinin beklendiğini ifade ederek, kentteki kar yağışının yarın akşama kadar süreceğinin tahmin edildiğini belirtti.

Antalya'da da kar yağdı

Başkent kara teslim

Birçok ilde eğitime ara verildi

 

Bu konularda ilginizi çekebilir