Karabük, Nevşehir ve Adıyaman Üniversiteleri, akademik personel alacak

Başvurular, ilgili üniversitelerin rektörlüklerine yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Karabük, Nevşehir ve Adıyaman Üniversitesi Rektörlükleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve yardımcı doçent alacak.

Rektörlüklerin alımlara ilişkin duyuruları, Resmi Gazetede yayımlandı.

Duyurulara göre Karabük Üniversitesi Rektörlüğü, daimi statüye göre 3 profesör ve 1 doçent alımında bulunacak.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin iktisat politikası, Fen Edebiyat Fakültesinin yakınçağ tarihi, Mühendislik Fakültesinin mekanik makine bölümü için toplam 3 profesör, Teknoloji Fakültesinin enerji sistemleri mühendisliği bölümü içinse 1 doçent alınacak.

Adaylar müracaatlarını 15 gün içinde Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.

Adıyaman Üniversitesi

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü 9 profesör doktor, 12 doçent doktor alacak.

Fen Edebiyat Fakültesinin biyoloji, Teknoloji Fakültesinin otomotiv mühendisliği, Tıp Fakültesinin cerrahi ve dahili tıp Bilimleri, Fen Edebiyat Fakültesinin Türk Dili ve Edebiyatı bölümü için toplam 9 profesör doktor alınacak.

Rektörlük Tıp Fakültesinin cerrahi ve dahili tıp bilimleri, Eğitim Fakültesinin ilköğretim, beden eğitimi ve spor, Fen Edebiyat Fakültesinin biyoloji ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümleri için toplam 12 doçent doktor alımında bulunacak.

Profesör ve doçent adayları başvurularını 15 gün içinde Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklar.

Nevşehir Üniversitesi

Öte yandan Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğü, 2 profesör, 1 doçent ve 14 yardımcı doçent alacak.

Rektörlük Fen Edebiyat Fakültesinin matematik bölümü ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin işletme bölümü için toplam 2 profesör, Fen Edebiyat Fakültesinin Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, arkeoloji, Türk Dili ve Edebiyatı bölümleri için 4 yardımcı doçent, Güzel Sanatlar Fakültesinin müzik ve sahne sanatları bölümleri için 2 yardımcı doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin kamu yönetimi bölümü için 3 yardımcı doçent, Mühendislik Mimarlık Fakültesinin jeofizik mühendisliği için 2 yardımcı doçent ve 1 doçent, Turizm Fakültesinin rekreasyon yönetimi ve gastranomi ve mutfak sanatları bölümü için 3 yardımcı doçent alınacak.

Profesör ve doçent kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacak.

Yardımcı doçent kadrosuna profesör ve doçentler, doçent kadrosuna da profesörler müracaat edemeyecek.

Adaylar başvurularını şahsen 15 gün içinde Nevşehir Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.

Bu konularda ilginizi çekebilir