Karadoğan, Pfizer Sırbistan Genel Müdürü oldu

Karadoğan, yeni görevini Sırbistan'ın başkenti Belgrad'dan yönetecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Pfizer Türkiye'de 13 yıldır çeşitli kademelerde görev yapan Müşfik Karadoğan, Pfizer Sırbistan Genel Müdürü olarak atandı.
Daha önce Pfizer Türkiye Kardiyovasküler Grup Pazarlama Müdürü görevini yürüten Karadoğan, atamayla Sırbistan, Karadağ, Arnavutluk, Kosova, Makedonya ülkelerinin oluşturduğu bölgenin yönetiminden sorumlu oldu. Müşfik Karadoğan, kısa süre önce Kafkaslar ve Orta Asya (CauCAR) bölgesi yönetiminin yanı sıra, Doğu Avrupa'dan da sorumlu Bölge Direktörü olarak atanan Berk Gürdoğan'a bağlı çalışacak.
Pfizer Türkiye, bugüne kadar 70'den fazla kişiyi yurt dışı Pfizer'lere gönderdi. Yöneticiler arasında dünyanın dört bir yanındaki Pfizer'lerde önemli görevlere gelen 36 Türk yer alıyor. Bunlar arasında ülke genel müdürlüğü, bölge liderliği gibi üst düzey görevlere gelen Türk yöneticiler bulunuyor.
İstanbul Erkek Lisesinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Müşfik Karadoğan, 1998'de İK uzmanı olarak Pfizer'e katılmış, o tarihten bu yana da farklı birimlerde müdür olarak görev yapmıştı.
Bu konularda ilginizi çekebilir