Karayollarında durum

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre, Korkuteli-Antalya yolunun 31-38. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Trabzon-Rize yolunun Trabzon Tüneli giriş ile çıkışında liman mevkisinde belirli aralıklarla yapılacak radarlı hız ikaz sistemi montaj çalışmaları nedeniyle 28 Ağustos'a kadar ulaşım belli aralıklarla tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.

Bozüyük-Bilecik-Pamukova yolunun 39-40 ile 45-46. kilometreleri arasında yolda meydana gelen bozulmaların onarılması çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü veriliyor.

Muğla-Kale yolunun 34-42. kilometreleri arasındaki asfalt ve yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatılacak, geçişler kontrollü sağlanacak.

Susurluk-Balıkesir yolunun 22-26. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Anadolu otoyolunun Düzce kavşağı-Kaynaşlı kavşağı kesimi 3-7. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 12 Eylül'e kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

TEM otoyolunun İzmit Doğu kavşağı ile Sapanca gişeleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle 06.00-22.00 saatleri arasında her iki yönde birer şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştiriliyor.

Bursa Çevre otoyolunun Yalova ayrımı-Turanköy köprülü kavşağı kesiminde bulunan Yıldırım kavşağı alt geçit çalışmaları nedeniyle Ankara-Bursa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer yönden karşılıklı olarak sağlanıyor.

Altınova-Dikili yolunun 0-4. kilometreleri arasında asfalt yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü veriliyor.

TEM otoyolunun İzmit Doğu kavşağı ile Adapazarı kavşağı 100-130. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle otoyolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor. Çalışmalar pazar hariç her gün 24 saat esasına göre yapılıyor.

Burhaniye-Ayvalık yolunun 59-60. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Akşehir-Konya-Isparta il sınırı yolunun 5-9. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı yolunun 6-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 arasında 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.

Anadolu otoyolunun Kızılcahamam kavşağı-Çamlıdere kavşağı kesimi 3-8. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Piraziz-Tirebolu yolunun 17. kilometresinde Erikliman köprüsü mevkisi ile 20. kilometresindeki Erikliman girişi Güre Mahallesi mevkisinde yapılacak radarlı hız ikaz sistemi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım aralıklarla tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.

Bartın-Amasra-Kurucaşile yolunun 41-42 ve 57-68. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-18.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılıyor. 

Ankara çevre otoyolunun hava limanı kavşağı ile Ovacık kavşağı kesimi 0-5. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım Ovacık kavşağı-hava limanı kavşağı istikametinden iki yönlü ve kontrollü veriliyor.

Anadolu otoyolunun Çeltikçi kavşağı-Gerede kavşağı kesiminde üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak trafik İstanbul-Ankara istikametinden karşılıklı ve kontrollü sağlanacak.

TEM otoyolunun Ümraniye kavşağı-Mahmutbey Batı kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 23.00-06.00, cumartesi-pazar 23.00-08.00; Kavacık-FSM arası çalışmalar ise 22.00-06.00 saatleri arasında yapılacak, çalışılan şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sağlanacak. Kavşak kollarında yapılan çalışmalarda trafik alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

Anadolu otoyolunun Susuz kavşağı-Çeltikçi kavşağı kesimi 25-29. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun muhtelif kesimlerinde Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak hasarlı direklerin değiştirilmesi çalışmaları nedeniyle çalışma yapılan kesimde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Burhaniye-Ayvalık-Altınova yolunun 49-56. kilometreleri arasında asfalt yapım çalışmaları nedeniyle yarından  itibaren ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 51-52. kilometreleri arası (Ormanlı köyü mevki) yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve cumartesi 15.30-17.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak, diğer çalışma saatlerinde ise trafik 15'er dakika aralıklarla çift taraflı kesilerek kontrollü verilecek. Ayrıca Borçka-Artvin sanayi köprüsü arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle yol kısa aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Saraykent-Akdağmadeni-Yıldızeli yolunun 53-58. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.