Kayseri Şeker Fabrikası'na 3 bankadan kredi

Kayseri Şeker Fabrikası, Türkiye İş Bankası, Halk Bankası ve Garanti Bankası ile toplam 400 milyon liralık kredi sözleşmesi imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ- Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş'nin, 3 Türk bankası ile 400 milyon liralık kredi sözleşmesi imzaladığı bildirildi.

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye İş Bankası, Halk Bankası ve Garanti Bankası, Kayseri Şeker Fabrikası ile toplam 400 milyon liralık kredi sözleşmesi imzaladı.

Şirket ile banka yetkilileri arasında yapılan görüşmeler neticesinde imzalanan kredi anlaşması sonrasında temin edilen 400 milyon lira, şirketin önümüzdeki dönemdeki yapacağı yatırımları ile çiftçinin zorunlu ihtiyaçları ve teknolojik gereksinimlerinin karşılanmasında kullanılacak.

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, bir süredir devam eden kredi görüşmelerinin bugün imzalandığını belirtti.

Yarım kalan tüm projelerin yakında sırasıyla hayata geçirileceğini ifade eden Özışık, şunları kaydetti:

"Kredi mutabakatı sonucunda temin edilen 400 milyon lira zaman içerisinde ülke ekonomisine geri dönerek, piyasalara da büyük canlılık katacaktır. Fakat öncelikli hedefimiz çiftçimizin zaruri ihtiyaçlarıdır. Kampanya döneminin başlamasına sayılı günler kala temin ettiğimiz bu kredi ile pancar ekimi yapan tüm çiftçilerimizin sorunlarının çözümüne çabalayıp, modernizasyonumuz adına önemli gelişmelere imza atacağız."

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir