Kayseri'de minibüs devrildi: 3 ölü, 14 yaralı

Nişan törenine gidenleri taşıyan minibüsün tekerinin patladı; minibüs sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

KAYSERİ - Kayseri'de nişan törenine gidenleri taşıyan minibüsün tekerinin patlaması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Sami Bulut yönetimindeki 38 RH 649 plakalı minibüs, Kayseri Niğde kara yolunda Yeşilhisar ilçesi girişinde, tekerinin patlaması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada, minibüste bulunan Ayşen Maya (35) ile Fatma İnal (50) hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderilen Latife Uç da sevk edildiği Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde öldü.

Yaralılar, sürücü Sami Bulut ile minibüste bulunan Deniz ve İsmet Bulut, Hüseyin, Ümmühan, Hasan ve İrem Tayyar, Gülizar ve Fatma Baykara, Zahide, Abdullah ve Fatma İnal, Rasime Kulaksız ve ismi belirlenemeyen 5 yaşındaki bir çocuk Yeşilhisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Minibüstekilerin, İsa Bulut ve Hülya İnal'ın nişan törenine katılmak üzere Yeşilhisar ilçesine bağlı Doğanlı köyüne gitmek istedikleri öğrenildi