KCETAŞ'tan 20 milyon liralık yatırım

Kayseri ve Civarı Elektrik, 20 milyon liralık ihale yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ - Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş (KCETAŞ), 20 milyon liralık ihale gerçekleştirdi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. 2011 yılı yatırımları kapsamında 20 milyon liralık ihale yaptı. KCETAŞ mavi salonunda gerçekleştirilen ihaleye çok sayıda firma katıldı.

İhaleye katılan firmaların zarfları açılmadan önce kısa bir konuşma yapan KCETAŞ Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, yatırımların hız kesmeyeceğini belirterek, şunları söyledi:

"2011 yılı yatırımı programı kapsamında 5 grup halinde yapacağımız bu ihalede gerek merkez, gerek ilçelerimiz, kasabalarımız ve beldelerimizde yenileme, tadilat, yeni tesis, enerji nakil hattı, aydınlatma ve yeraltına alma gibi keşif bedeli 20 milyon lirayı bulan ihaleye çıkıyoruz.

Bu ihalede yine her zamanki gibi, alacak olan firmanın titiz bir şekilde, kaliteye önem vererek, bizim istediğimiz standartlarda ve zamanında bu işleri teslim edeceğini, iş sağlığı ve güvenliğine dikkat edeceğini umuyorum. İnşallah kısa bir zaman içerisinde ihaleyi alan firmalarımız işbaşı yaparlar ve bu yılki işlerimizi her zamanki gibi kısa bir sürede bitirir ve devreye alırız. "

Büyükkeçeci'nin konuşmasının ardından ihaleye katılan firmaların zarfları komisyon üyeleri tarafından tek tek kontrol edildi.

İhaleyi kazanan firmalar KCETAŞ'ın şartnamede belirlediği sürede işleri yaparak teslim edecekler ve 2011 yılında birçok ilçe, belde ve yerleşim biriminde elektrik altyapısı yenilenerek, havai hatlar yeraltına alınacak, en yeni aydınlatma armatürleri kullanılacak ve Kayseri'nin ilçe ve beldeleri de tıpkı şehir merkezi gibi modern bir görünüme kavuşacak.

İnşa edilecek yeni tesislerle elektrik kesinti, kayıp ve kaçak oranları en aza indirilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir