Kendi idamını istedi

Babasını bıçaklayarak öldüren oyuncu, idamla yargılanmak istediğini dile getirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Babasını öldüren ünlü oyuncu Orhan Şimşek, cinayeti anlattı.

Sorun yaşadığı babasına daha önce de bıçak çektiğini belirten Şimşek, babasının kendisini camdan atarak kurtardığını söyledi. 

Şimşek, “Babam 29 yaşıma kadar hüküm sürmeye devam etti. Abimi dolduruşa getirip üsteme saldı. Beni polise şikayet etti ve bugünkü mevcut olan bipolar bozukluk hastalığımı elde etmiş oldum” dedi.

Cinayet anlarını da anlatan Orhan Şimşek, “Tarlada ilerlerken birisi bana ‘Babanı öldür, bize öyle gel’ dedi” diye konuştu.

Bıçak salladığı sırada babasının ellerini tutarak “yapma oğlum, tamam özür dilerim” dediğini belirten Şimşek, “Vazgeçecektim ki parmağımı ısırması beni iyice çileden çıkartı” dedi.

Babasını defalarca bıçakladığını aktaran Orhan Şimşek, “Can çekişmeye daha fazla devam etmesin diye nefes borusunu kestim” şeklinde konuştu.

Nehirde suya girerek abdest aldığını ifade eden Şimşek, karakola teslim olduğunu ifade etti.

Savcılıkta ifade veren Orhan Şimşek, idamla yargılanmak istediğini ya da tek kişilik hücrede tek başına tedavi görmek istediğini dile getirdi.

Tutuklanarak Adıyaman E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilen Orhan Şimşek’in öldürdüğü babasının cenazesi ailesi tarafından gece geç saatte alınarak İstanbul’a götürüldü.

Bu konularda ilginizi çekebilir