Kılıçdaroğlu Bursa’da Bozbey için destek istedi

Bursa’da temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, herkesin imrendiği bir Bursa inşa edeceklerini belirterek, seçimlerde büyükşehir belediyesi ve ilçeler için seçmenlerden destek istedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Bursa’da akademik odalar, sivil toplum kuruluşları, esnaf odaları, muhtarlar ve iş dünyası ile üç ayrı toplantıda bir araya geldi. CHP Genel Başkan Yardımcıları Lale Karabıyık, Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ile il ve ilçe yönetimlerinin eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, önce Kestel’de ardından da Gürsu’da kent dinamikleri ile buluştu.

Kılıçdaroğlu, halkın sandıkta görevi vermesiyle, Mustafa Bozbey ve ilçe belediye başkan adaylarının, Bursa’yı, herkesin imrendiği bir kent haline getireceklerini ifade etti. Bursa’nın tarihi ve kimliğine uygun dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Nilüfer’deki hayat standartlarını tüm Bursa’ya yayacağız” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nilüfer’de ise iş dünyası temsilcileriyle istişare toplantısına katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de yaptığı açıklamada Bursa’nın sorunlarına dikkat çekti. Bozbey, “5 tane ana sorun dile getiriliyor. Trafik ve ulaşım, çevre, istihdam sorunu, turizm sorunu, birlikte yönetim sorunu. Bursa’nın her yerinde bu sorunları görebiliyoruz. Bu sorunları çözmenin yolunu biliyoruz” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir