Kılıçdaroğlu fıtık ameliyatı oldu

Sağlık durumu iyi olan Kılıçdaroğlu, hastaneden bugün taburcu edilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, fıtık ameliyatı olduğu bildirildi.

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, özel Güven Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtiği ve fıtık ameliyatı olduğu kaydedildi.

Anadol, Grup Başkanvekilleri Muharrem İnce ve Akif Hamzaçebi ile Kılıçdaroğlu'nu fıtık ameliyatı olduğu Güven Hastanesinde ziyaret etti.

Hastaneden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Anadol, Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Anadol, Kılıçdaroğlu'nun ameliyatıyla ilgili kararın daha önce verildiğini ve uygun zamanın beklendiğini ifade ederek, "Üç Grup Başkanvekili olarak Genel Başkanımızı ziyarete geldik. Kendisi gayet iyi, sağlıklı. Muhtemelen bu akşam taburcu olacak" dedi.

Anadol, Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumuyla ilgili olarak Hastane Başhekimi ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in bir açıklama yapacağını da bildirdi.

Grup Başkanvekilleri daha sonra hastaneden ayrıldı.

Kılıçdaroğlu'ndan Şafak Bay'a 'geçmiş olsun' telefonu

CHP lideri  Kılıçdaroğlu, GATA Hastanesi'nde tedavi altına alınan kemik kanseri hastası öğretmen adayı Şafak Bay'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada, atama bekleyen öğretmen adayı Şafak Bay'ın ekonomik nedenlerle tedavisini sürdürmekte zorlandığı, vize sorunu nedeniyle yurtdışına da çıkamadığı belirtildi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun, Şafak Bay'ı GATA Hastanesi'ne sevkinin ardından telefonla aradığının ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğinin bildirildiği açıklamada, Şafak Bay'ın da Kılıçdaroğlu'na desteğinden dolayı teşekkür ettiği ifade edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir