Kılıçdaroğlu yarın Almanya'ya gidecek

Almanya'da iş adamlarıyla, inanç ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, Köln'de yayın yapan bir radyoya konuk olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Almanya'nın Köln şehrine gidecek.

CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın saat 15.40'da İstanbul'dan Bonn'a hareket edecek Kılıçdaroğlu, 18.30'da Köln'e geçecek.

Almanya'da ilk açıklamalarını saat 19.10'da, WDR Funkhaus Europa Köln Radyosu'na yapacak olan Kılıçdaroğlu, Swiss Otel'de 20.30'da düzenlenecek akşam yemeği ve 27 Haziran 07.30'daki kahvaltıda iş adamlarıyla bir araya gelecek.

İnanç ve kanaat önderlerinin yanı sıra, Almanya'daki vatandaşlarla da buluşacak olan Kılıçdaroğlu, saat 09.30'da Köln'de (Antakya Rum) Ortodoks, saat 10.00'da Ermeni-Surp Sahak Mesrop, saat 10.30'da Kadim Süryani Ortodoks Kilisesini, saat 11.15'te de Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Camisini ziyaret edecek.

Alman Alevi Birlikleri Federasyonu'na (AABF) saat 12.15'te gidecek olan Kılıçdaroğlu, kanaat önderleriyle bir araya gelecek, görüşlerini açıklayacak, soruları yanıtlayacak.

Swiss Otel'deki Anadolu İnanç ve Kültür Buluşmasına saat 14. 30'da katılacak olan Kılıçdaroğlu, burada bir konuşma yapacak. Kılıçdaroğlu, Almanya'daki programını tamamladıktan sonra saat 18.55'te Köln'den İstanbul'a, gece yarısından sonra da Ankara'ya hareket edecek.

Kılıçdaroğlu'na Almanya ziyaretinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile Yurtdışı İlişkiler Koordinatörü ve CHP Milletvekili  Durdu Özbolat eşlik edecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir