Kipa, 46. mağazasını Adapazarı'nda açtı

6 bin 550 metrekare net satış alanı bulunan mağazada 25 bin çeşit ürün, 566 araç kapasiteli otopark ve 250 kişilik çalışan kadro bulunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAKARYA - Kipa, 46. mağazasını Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde açtı. Açılış töreninde konuşan Tesco Kipa Kuzey ve Ege Bölgesinden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Merih Boz, uygun fiyatları ve konforlu alışveriş keyfini Sakaryalılar'ın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Açtıkları yeni mağazalarla yatırım yapmaya, istihdam yaratmaya ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ettiklerine işaret eden Boz, "Türkiye genelindeki 46. hipermarketimiz olan Adapazarı mağazamızda, müşterilerimiz son teknoloji ürünü cep telefonlarını ve her çeşit tekstil ürününü hipermarket içinde doğrudan ilgili bölümümüzde bulma imkanını yakalayacaklar. Tüm bunlar, leziz baklavaların da sunulduğu genişletilmiş büyük fırınımız ve tüm çeşitlerin bulunduğu balık bölümümüzle birleşerek daha büyük bir yapıyı tamamlıyor. Adapazarı Kipa, müşterilerimizin havuçtan bilgisayara, simitten tişörtlere kadar 25 bin çeşit ürünü tek noktada bulabilecekleri bir mağaza. Ayrıca, 250 kişilik istihdamımız ve devam eden sosyal sorumluluk projelerimizin Adapazarı'nın sosyoekonomik dokusunu canlandıracağını düşünüyoruz."

Mağazanın, 6 bin 550 metrekare net satış alanı, 25 bin çeşit ürünü, 566 araç kapasiteli otoparkı ve 250 kişilik çalışan kadrosu bulunuyor.

Açılışa Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve vatandaşlar katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir