Kipa ilk ”Extra” formatlı mağazasını İzmir'de açtı

Kipa Extra mağazasıyla "mağaza içinde mağaza" konseptini hayata geçirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Tesco Kipa ilk 'Extra' formatlı mağazasını İzmir'in Balçova ilçesinde açtı.

Açılış için düzenlenen törende konuşan Tesco Kipa Operasyon Direktörü Tony Hogget, geçirilen zor ekonomik dönemde, yatırımlara olan bağlılıklarına devam ettiklerini belirterek, "Müşterilerimize en iyi fiyatlı ürünü, en iyi servisi ve en iyi çeşitliliği sunmak için yatırımlarımız devam edecek" dedi.

Bu açılışın kendileri için ileriye yönelik çok büyük bir adımı temsil ettiğini dile getiren Hogget, extra formatındaki ana amacın, müşterilerin tek bir ziyarette istedikleri her türlü ürünü bulabilme olanağı yaratmak olduğunu kaydetti.

'Mağaza içinde mağaza' konsepti

Extra mağazasıyla "mağaza içinde mağaza" konseptini getiren Kipa, bebek eşyaları, evcil hayvan ürünleri ve oyuncaklar gibi seçenekleri ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlarla tüketicilere sunuyor. Tekstil departmanının büyüklüğü iki katına çıkarken, organik giysilerin yanı sıra Kipa'ya özel markalı ürünler de reyonda yer alıyor.

Ödeme bölümünde en yeni teknoloji kasalar kullanılarak, müşterilerin bekleme süresi yüzde 20 daha azaltılıyor.

Balık, unlu mamuller, üretim ve et reyonlarında 500 yeni ürün raflara eklenerek, gıda ürünleri alanında iyileştirmeler yapıldı.

Elektronik departmanının da çeşitliliği artırılarak, 6 kişiden oluşan teknik ekip kuruldu. Buna ek olarak satın alınan ürünler hakkında yardımcı olmak için Çağrı Merkezi Teknik Destek Hattı da oluşturuldu.

Bu konularda ilginizi çekebilir