Kipa Trakya'da satınalma ile büyüyor

Kipa, Ardaş'ın Trakya'daki 21 süpermarketini devir almak için sözleşme imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Tesco Kipa Kitle Pazarlama Tic. ve Gıda San. A.Ş, Trakya'da Ardaş Gıda Dağıtım Sanayi Ticaret A.Ş. markası altında faaliyet gösteren 21 süpermarkete ait kiracılık hakkının devrine yönelik bir anlaşma imzaladı.
Kipa ve Ardaş arasında bugün imzalanan anlaşmaya ilişkin yapılan açıklamada, Trakya'daki süpermarketlerin kiracılık hakkı ve demirbaş devri sözleşmesinin yürürlüğe girebilmesi için resmi kurumlar nezdinde gereken tüm işlemlerin başlatıldığı ve onay sürecinden sonra devir işlemlerinin yapılacağı belirtildi.
Kipa markası altında hizmet sunacak süpermarketlerde, halen marketlerde bulunan başarılı ürünler ile uygun Kipa ürünleri birleştirilerek, Trakya müşterisine ihtiyaç ve tercihleri doğrultusunda bir ürün gamı sunulacak.
Trakya bölgesinde bulunan ve ortalama mağaza büyüklüğü 380 metrekare olan 21 süpermarket, uluslararası perakende şirketi Kipa'nın bölgedeki 7 hipermarketine eklendiğinde, Trakya'daki ve Türkiye'deki varlığına yeni bir güç kazandıracak.
Tesco Kipa Üst Yöneticisi (CEO) Paul Ritchie konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bu yeni devir anlaşmayla, Kipa'nın Trakya'daki stratejisini güçlendireceğini vurguladı.
Ritchie, ''Yüksek kalite ve deneyimli çalışanları ile hizmet veren lokal marketler, mevcut iş planlarımızı destekler niteliktedir. Marketlerin lokasyonları bizlere, satış ve yeni müşteri anlamında önemli fırsatlar sunacaktır'' dedi.
Ardaş Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özbahçeci ise, ''Mağazalarımızın ve çalışanlarımızın mükemmel bir ekibe ve şirkete katılacaklarının bilincindeyiz. Tümüne, Ardaş'taki üstün çalışmaları için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum'' ifadelerini kullandı.
Bu konularda ilginizi çekebilir