Klavyeli ATM'ler hizmete girdi

Yapı Kredi klavyeli ATM'lerini Adana'da hizmete sundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Yapı Kredi'nin, harf girişinin de yapılabildiği klavyeli ATM'lerini Adana'da 2 şubede hizmete sunduğu bildirildi.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamada, Cemalpaşa ve Atatürk Bulvarı'nda hizmete sunulan klavyeli ATM'lerin, para yatırma ve havale işlemlerinde açıklama yazmak isteyenlere büyük kolaylık sağladığı belirtildi.

Açıklamada, müşterilerin, dekontlarda ve hesap hareketlerinde yer alacak olan işlem açıklamasını girebildikleri, ayrıca bu ATM'lerden Motorlu Taşıtlar Vergisini öderken plakaya ait harfleri yazarak ödeme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilecekleri ifade edildi.

Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, yeni hizmete ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Hizmette Sınır Yoktur" anlayışı doğrultusunda müşterilerinin bankacılık işlemlerini daha rahat ve hızlı bir biçimde gerçekleştirebilmeleri için çalıştıklarını, bu doğrultuda klavyeli ATM uygulamasını hayata geçirdiklerini bildirdi.

Banka olarak müşterilerinin ihtiyaçlarını yakından takip ederek kendilerine en uygun çözümler sunmayı amaçladıklarını belirten Doğan, şunları kaydetti:

"Klavyeli ATM de bu çalışmaların bir ürünü. Önümüzdeki dönemde müşterilerimizin e-posta adreslerini klavyeli ATM'lerden güncellemelerini sağlayacağız. Buna benzer harf girişi gerektiren ürün ile hizmetleri de klavyeli ATM'lerden sunarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya ve şube yoğunluğunu azaltmaya devam edeceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir