Koç Grubu da dünya saati uygulamasına destek verecek

Cumartesi günü gerçekleşecek kampanyaya Koç Holding, tüm grup şirketleri ve çalışanlarının katılımı ile destek sağlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Koç Topluluğu, Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından küresel ısınmayla mücadele amacıyla bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek Dünya Saati (Earth Hour) kampanyasına destek verdiğini duyurdu.
Koç Topluluğu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 yılda yaklaşık 1 milyar insanın ve 100'den fazla ülkenin destek verdiği ve bu yıl 27 Mart 2010 Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleşecek kampanyaya Koç Holding, tüm grup şirketleri ve çalışanlarının katılımı ile destek sağlayacak.
Kampanya çerçevesinde Koç Topluluğu çalışanları, üyesi oldukları KoçAilem Programı aracılığıyla kampanyaya bireysel katılımlarını beyan ederken, tüm Topluluk şirketleri de kurumsal olarak destek verecekler. Ayrıca kampanya saatinde Koç Holding'in Nakkaştepe'deki genel merkezinde de bir saat boyunca ışıklar kapalı tutulacak.
Dünya Saati kampanyasına bu yıl tüm dünyadan 6 bin ilçe, şehir ve belediyeden 1 milyardan fazla insanın katılması bekleniyor.
Bu konularda ilginizi çekebilir