Koç.net yoluna Vodafone Net olarak devam edecek

Koç.Net, Vodafone'un bünyesine geçerek "vodafone.net" oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, "Vodafone Net, sürdürdüğümüz müşteri odaklı stratejik programımızı geleceğe daha güçlü taşıyacak bir kilometre taşı niteliğindedir" dedi.
Koç.net Haberleşme Teknolojileri ve İletişim Hizmetleri A.Ş'nin, Vodafone Türkiye bünyesine katılmasıyla Vodafone Net İletişim Hizmetleri A.Ş. ticari ismi ile faaliyetlerini sürdüreceği bildirildi.
Basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Vodafone Türkiye için yeni bir dönemin başladığını belirterek, "Müşteri odaklı programımızın kurumsal müşteri segmentine yönelik önemli bir hamlesi olarak 2010 yılında Borusan Telekom'u Vodafone Türkiye bünyesine katmıştık. Genişleyen ekibimiz, zenginleşen ürün ve hizmet yelpazemiz ile kurumsal pazardaki konumumuzu 2010'dan bu yana sürekli güçlendiriyoruz" dedi.
Sabit hizmet gelirlerinde iki kat artış
Vodafone olarak Türkiye'deki bütünleşik telekomünikasyon hizmetleri sunan bir şirket olma amacında olduklarını ifade eden Timuray, Koç.net'in bünyelerine katılmasıyla kurumsal piyasada önemli adımlar atacaklarını belirterek şunları söyledi:
"Koç.net'in şirketimize katılmasıyla, sabit hizmet gelirlerimizi iki kattan fazla büyütmüş oluyoruz. 
Ayrıca, ürün ve hizmet portföyümüzü üç kat genişletmiş, altyapı hizmet noktalarımızı 1,5 kat çoğaltmış ve sabit operatörlerimiz üzerinden taşınan dakikayı iki katına çıkartmış oluyoruz. Sadece sabit hizmetlerimize odaklı çalışan sayımız ise yaklaşık üç katına çıkmış oluyor. Bugün Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yüzde 58'inin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek elden karşılayan operatör konumuna gelmekten gurur duyuyoruz."
Bu konularda ilginizi çekebilir