Koçnet'in Vodafone devri onaylandı

Rekabet Kurulu, Koçnet hisselerinin Vodafone Türkiye'ye devrine onay verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Türkiye'nin, Koçnet Haberleşme Teknolojileri ve İletişim Hizmetleri A.Ş. (Koçnet) şirketini satın alma süreci Rekabet Kurulu tarafından onaylandı.

Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, Vodafone Türkiye'nin, kurumsal sabit iletişim pazarında faaliyet gösteren telekom operatörlerinden Koçnet'i satın alma işleminin Rekabet Kurulu tarafından onaylandığı bildirildi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, satın almanın, Vodafone Türkiye'nin müşteri odaklı stratejik programının geleceğe daha güçlü taşınması adına önemli bir kilometre taşı olduğunu belirterek, kapanış ve devir işlemlerinin mümkün olan en kısa sürede sonuçlandırmak üzere çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Timuray, "Rekabet Kurulunun kararı, Türkiye telekom sektörü için değer yaratacak bir birleşmenin yolunu açmıştır. Faaliyetlerinin merkezine kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetini yerleştiren bir şirket olarak, kurumsal ve bireysel müşterilerimize en ileri iletişim hizmetlerini sağlamak için çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir