Korkunç gerçek sorguda ortaya çıktı

Bursa'da 15 ve 17 yaşındaki iki genç, amcalarının 2 sene önceki ölümünden sorumlu tuttukları 32 yaşındaki inşaat işçisini sokak ortasında çapraz ateşe tutup öldürdü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Terminalde yakalanan zanlılar verdikleri ifadede kendileriyle birlikte gelen 2 akrabasının da başka bir şahsı öldüreceğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis, pusuda bekleyen 2 şahsı gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Akasya Sokak üzerinde 15 ve 17 yaşlarındaki iki kuzen, Kars'ın Dermen Köyü'nde amcalarının ölümünden sorumlu tutukları inşaat işçisi Fırat Bahçıvan'ın önünü keserek çapraz ateşe tutarak öldürdü. İnşaat işçisi genç, olay yerinde hayatını kaybederken, iki zanlı ise Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Jandarma ekiplerine teslim oldu. Jandarma olay yerinin polis bölgesi olması nedeniyle Doğukan Y. (15) ile amcasının oğlu Sedat Y.'yi (18) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim etti.

Sogudan sonra polis alarma geçti

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorguya alınan iki zanlı, Karst'tan 4 kişi gelip diğer iki akrabalarının da bir diğer şahsı öldürmek için ayrıldıklarını söylemesi üzerine polis alarm durumuna geçti. Kuzenlerin belirttiği adrese giden polis ekipleri cinayet için pusuda bekleyen akrabaları B.Y ve K.Y'yi de suç aleti silahları ile birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.(İHA)

Bu konularda ilginizi çekebilir