Kron hisseleri İMKB'de

Halka arz edilen 3.1 milyon lira nominal değerli hisse senetleri İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmeye başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kron Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş'nin halka arz edilmiş 3 milyon 132 bin 271 lira nominal değerli hisse senetleri İMKB İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmeye başladı.

İMKB Yönetim Kurulu'nun dünkü toplantısında alınan karar uyarınca, Kron Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş'nin 8 milyon 153 bin 436 lira olan sermayesini temsil eden hisse senetlerinin, İkinci Ulusal Pazar Esasları Genelgesi'nin İşlem Görecek Hisse Senetleri ve Pazara Kabul Şartı başlıklı III. maddesi uyarınca kayda alınmasına ve halka arz edilmiş olan 3 milyon 132 bin 271 lira nominal değerli hisse senetleri bugünden itibaren "KRONT.E" kodu ile 3,30 lira baz fiyattan İMKB İkinci Ulusal Pazar'da işleme açıldı.

Hisse senetlerinin işlem sırasına gönderilen emirlerde maksimum lot miktarı 10.000 adet olarak uygulanıyor. Hisse senetleri 3,01-3,28 lira aralığında alınıp satılıyor.

Şirket hisselerinin İMKB'de işlem görmesini takip eden 180 gün içerisinde, şirket bedelli sermaye artırımı yoluyla, şirket ortakları ise sahip oldukları hisselerin satışı yoluyla, dolaşımdaki hisse sayısını arttırmayacakları taahhüdünde bulundukları da duyuruldu.

Bu konularda ilginizi çekebilir