Kumanda okyanusun ötesinde

Bahçeli, "Anayasa değişikliklerinin, üzerinde uzlaşılan bir metinden uzak olduğu daha ilk gününde bariz olarak görüldü" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP'ye karşı başlatılan ve asıl amacı belli olan karalama kampanyasının hareket merkezi Adalet ve Kalkınma Partisidir ve kumanda odası okyanus ötesindedir" dedi ve ekledi: Partimiz, kaynağı ve gücü ne olursa olsun, nereden ve kimden gelirse gelsin her melaneti, tertibi, saldırıyı yok etmeye hazırdır ve bu konuda büyük bir milli heyecana sahiptir.

Bahçeli il teşkilatlarına gönderdiği genelgede, referandum sonucuyla birlikte, MHP üzerinde kara propaganda yürütüldüğünü ileri sürerek, şunları kaydetti:

"Ülkücülerin bir bölümünün MHP'ye oy vermediği yönündeki iftiralara hiçbir dava arkadaşımın itibar etmeyeceğine ve bütün parti mensuplarımızın şer ittifakının tezgahını işlemez hale getireceğine AKP çok yakın bir zamanda şahit olacaktır.

Milliyetçi Hareket, Türkiye'nin bugünkü sorunlarının aşılması, yılların biriktirdiği yolsuzluk, yoksulluk ve huzursuzluğun yok edilmesi için AKP iktidarıyla hesaplaşacağı günü sabırla beklemektedir.

Bu vesileyle tüm teşkilat yöneticilerimiz ve mensuplarımız, inandığımız milli yolda ve ülkü davasında 'tam yol ileri' parolasıyla durmaksızın ilerleyeceklerdir."

Bu haliyle, referanduma sunulan Anayasa değişikliklerinin, üzerinde uzlaşılan bir metin olmaktan daha ilk günde uzaklaşıldığı bariz olarak görülmüştür.

MHP'nin tüm teşkilatları ve mensupları üzerlerine düşen vazifeyi yerine getirmiş; ancak buna rağmen eksik kalınan, yetersiz olunan alanların kararlılıkla tespiti ve teşhisi için yoğun bir çalışma dönemine girilmiştir.

Vaktinde ya da erken yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimi'nin tüm hazırlıkları bir an önce tamamlanacak ve partimiz iktidar yolunda azimle yürüyecektir.

Partimizin tercihi olan 'hayır' oylarını benimseyen ve destekleyen aziz vatandaşlarıma ve değerli dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Referandumda, Anayasa değişiklikleri için 'evet' oylarını kullanan tüm vatandaşlarımın verdikleri kararlarının da çok kıymetli olduğuna inanıyorum."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir