Kurban derileri kazaya neden oldu

İstanbul'da bir camiden Bolu'ya götürülmek üzere yüklenen kurban derileri, tırın dorse kapağının açılmasıyla İzmit'te D-100 karayoluna döküldü. Derilere çarpan otomobilde hasar meydana geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bolu'ya götürülmek üzere İstanbul'dan yüklenen kurban derileri, tırın dorse kapağının açılmasıyla İzmit'te D-100 karayoluna döküldü. Derilerin neden olduğu kazada, bir otomobilde hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, bir camide toplanan kurban derileri, Bolu'nun Gerede ilçesinde deri işleme fabrikasına götürülmek üzere Levent Yücel'in kullandığı 41 TP 201 plakalı tırın dorsesine yüklendi.

Seyir halindeki tırın dorsesinin arka kapağı açılınca derilerin bir bölümü İzmit Karabaş Mahallesi'nde D-100 karayoluna döküldü.

Tırın arkasında seyir halinde olan Halil Temin (63) yönetimindeki 34 U 3623 plakalı otomobil, derilere çarparak durabildi.

Hasar oluşan otomobilin sürücüsü Temin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi Gülümser Temin ile bayram ziyareti için Derince'den Sinop'a gittiklerini ifade etti.

Bir kişinin el işaretleriyle durmaları için uyardığını dile getiren Temin, yolun sağına geçmeleriyle derilere çarptıklarını bildirdi.

Temin, otomobilin kontrolünü son anda sağlayarak bariyere çarpmadan durabildiğini kaydetti.

Öte yandan, dökülen deriler iş makinesiyle kaldırılıp yol itfaiye ekiplerince yıkandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir