Kuyumcukent'te altın, pırlanta ve mücevherlerde yılbaşı indirimi

Kuyumcukent'in, evlilik hazırlıklarına yönelik alışveriş merkezi Wedding World Kuyumcukent, yılbaşına özel altın, pırlanta ve mücevherlerde yüzde 40'a varan oranlarda indirim uygulayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Kuyumcukent'in, evlilik hazırlıklarına yönelik alışveriş merkezi Wedding World Kuyumcukent, yılbaşına özel 28-31 Aralık tarihleri arasında altın, pırlanta ve mücevherlerde yüzde 40'a varan oranlarda indirimin uygulanacağı "En Ucuz Altın Turuncu Etikette" kampanyası başlatacak.
Wedding World Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Merim, yaptığı yazılı açıklamada, yılbaşı hediye alışverişleri ve altına yatırım yapanlar için yüzde 40'a varan indirim avantajının 28-31 Aralık tarihleri arasında 4 gün süreceğini belirterek, indirimin 14 ayarda da geçerli olacağını bildirdi.
Merim, altın fiyatlarındaki yükselişi dikkate alarak evlenecek çiftler ve altın alışverişi yapmak zorunda olanlar için bir kampanya başlattıklarını, "Türkiye'nin en ucuz altını burada" sloganıyla satışa sunulan turuncu etiketli altın ve pırlantaların, piyasaya göre yüzde 25 ile 40 arasında daha ucuz olacağını kaydetti.
Bu konularda ilginizi çekebilir