Kyocera, 2009'da da fotokopi pazarının lideri

Fotokopide Türkiye'nin tercihi, Bilgitaş'ın distribütörlüğünü yaptığı Kyocera oldu. Bu arada firmanın FS-4020DN model yazıcıları, kendi segmentinin en iyisi seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dünyanın önde gelen fotokopi makinası üreticilerinden ve Japonya'nın en büyük firmalarından olan Kyocera, 2009 yılında da Türkiye fotokopi pazarında lider oldu.

Fotokopi sektöründe 28. yılını kutlayan Bilgitaş'ın distribütörlüğünü yaptığı Kyocera, bağımsız uluslararası araştırma şirketi IDC tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre 2009 yılında fotokopi bazlı  A3 makineler klasmanında toplamda Türkiye'nin en çok tercih edilen fotokopi markası olmayı başardı.

Yazıcı, dayanıklılık testinde zirvede

Bu arada Kyocera'nın ürettiği FS-4020DN, Buyers Laboratory Inc. tarafından "Yılın En İyi Siyah Beyaz Orta Ölçekli Çalışma Grubu Yazıcısı" seçildi.

Buyers Laboratory Inc.(BLI)’ın 2 ay süren 125.000 sayfalık dayanıklılık testinde FS-4020DN rakip muadillerinin arasından sıyrılarak "Yılın En İyi Siyah Beyaz Orta Ölçekli Çalışma Grubu Yazıcısı" seçildi. Dakikada 45 baskı yapan FS-4020DN, her türlü ortama uyum sağlayan güçlü dizaynı, kullanım kolaylığı ve düşük sayfa başı maliyetiyle de kullanıcıya büyük avantajlar sağlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir