Le Petit Olivier balerin.com'da

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Balerin.com, Fransa'nın doğal ürünleriyle tanınan markası Le Petit Olivier'in ürünlerini Türk kadınlarına sunmaya başladı. Le Petit Olivier'in doğal, paraben ve renklendirici içermeyen ürünleri cazip fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleriyle Balerin.com'da Türk tüketicilerle buluşuyor.

Türkiye'nin lider online kozmetik ve kişisel bakım mağazası balerin.com, satışa sunduğu yüzlerce markaya yenilerini eklemeye devam ediyor. Balerin.com, doğal ürünleriyle tanınan ünlü Fransız markası Le Petit Olivier'in Türkiye'deki tek yetkili internet satıcısı oldu. Le Petit Olivier'in yüz, saç, vücut ve el bakımı ürünleri, duş şampuanları ve sabunları internet üzerinden yalnızca balerin.com sitesinde Türk tüketicilerle buluşuyor.

Doğadan gelen saf güzelliği ürünlerine yansıtan Le Petit Olivier'in doğal ürünleri paraben içermiyor. Zeytinyağlı, argan yağlı ve yeşil killi cilt bakım serisi ürünler cildi temizliyor ve nemlendiriyor. %100 doğal, paraben ve renklendirici içermeyen duş şampuanı ve kremlerin parfümü ise Fransa'nın parfüm fabrikalarıyla ünlü Grasse şehrinden geliyor. Balerin.com, eko sertifikalı; paraben, renklendirici ve silikon içermeyen Le Petit Olivier bio organik şampuan serisi ve sabunları da satışa sunuyor.

Müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetiyle, cazip fiyatlar, kapıda ödeme, bedava ve aynı gün kargo gibi seçenekler sunan balerin.com, %100 orijinal marka güvencesiyle müşterilerine keyifli, güvenli ve prestijli bir kozmetik alışverişi deneyimi vaat ediyor.