LG, ilk üçü hedefliyor

LG Electronics Türkiye Başkanı Kim, "Türkiye'de de müşteri memnuniyeti, satış sonrası hizmetler, müşteri takibi gibi konularda fark oluşturmayı amaçlıyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TRABZON - LG Electronics Türkiye Başkanı Christopher Kim, firma olarak Türkiye'deki en büyük hedeflerinin bu yıl içerisinde tüm ürünlerde ilk üçe girmek olduğunu söyledi.

Kim, beraberinde Satış Müdürü Ufuk Gürsoy ve İç Çözümler Müdürü Kubilay Gökçe Kılıç ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye ofisinin 2008 yılı Nisan ayında kurulmasının ardından çalışmalara başladıklarını, bu kapsamda Doğu Karadeniz'e geldiklerini belirtti.

Bölgedeki illerde yer alan firma ve satış noktalarının temsilcileri ile iki günden beri görüşmeler yaptıklarını anlatan Kim, Türkiye'nin teknolojiye meraklı, yenilikleri çok yakından takip eden büyük bir nüfusa sahip olduğunu dile getirerek, "Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye'de de müşteri memnuniyeti, satış sonrası hizmetler, müşteri takibi gibi konularda fark oluşturmayı amaçlıyoruz. Hızlı ve rekabetçi bir ortamda büyüyen bir elektronik firması olarak, tüketicilerimize karşı sorumluluklarımızın da farkındayız. Firma olarak Türkiye'deki en büyük hedefimiz 2010 yılı içerisinde tüm ürünlerde ilk üçe girmektir" diye konuştu.

Kim, Türkiye'de siyasi istikrarın bulunmasının şirketler için çok önemli avantaj olduğunu kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir