Little Caesars, yeni reklam ajansını arıyor

Nefis kenarlı, enfes pizza çeşitleriyle Türkiye'nin en sevilen pizza markası Little Caesars, yeni reklam ajansı için konkur sürecini başlattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Hızlı servisi, cezp eden promosyonları ve enfes lezzetleriyle Türkiye'nin en sevilen pizza markası Little Caesars, reklam ajansı konkuru açtı. Little Caesars Pizza, bundan sonraki dönemde tüm reklam stratejilerini oluşturacak ve yönetecek yeni reklam ajansı arayışlarına başladı. 
 
Son 16 yıldır Çelebi Holding yönetiminde büyümesini sürdüren Little Caesars Pizza, Türkiye genelinde 100'e yakın restoranı ile hizmet veriyor. Türk fast food sektöründe birçok yeniliğe imza atan Little Caesars, "bir alana bir bedava" konseptini sektöre ilk getiren marka olarak anılıyor. 
 
Yüksek kalitede ürünlerini rakiplerinden daha ekonomik şartlarda ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedef alan servis anlayışıyla sunan Little Caesars, kalite standartlarından taviz vermeden gerçekleştirdiği çalışmalarını, restoran yatırımlarını ve restoran sayılarını artırarak sürdürüyor.