Lodos deniz ulaşımını vurdu

İDO'nun bazı dış hat feribot seferleri ile Kadıköy deniz otobüsü seferleri iptal edildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) bazı dış hat seferleri ile Kadıköy deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

İDO'dan alınan bilgiye göre, Armutlu-Yenikapı-Bostancı, Yalova-Yenikapı, Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve Yenikapı-Bandırma feribot seferleri, şiddetli lodos nedeniyle gerçekleştirilemedi. Kadıköy deniz otobüsü seferlerinin tamamının da şiddetli akıntı nedeniyle iskeleye yanaşılamadığı için iptal edildiği belirtildi.

Kabatepe-Gökçeada araba vapuru seferleri durduruldu

Çanakkale Boğazı ile kuzey Ege'de etkili poyraz nedeniyle Kabatepe-Gökçeada araba vapuru seferleri geçici olarak durduruldu. Alınan bilgiye göre, zaman zaman fırtınaya dönüşen poyraz nedeniyle Kabatepe-Gökçeada araba vapuru seferleri yapılamadı. Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ yetkilileri, Kabatepe-Gökçeada hattındaki seferlerin rüzgarın etkisini kaybetmesinin ardından yeniden başlayacağını söyledi.

Bu arada, dün iptal edilen Geyikli-Bozcaada seferleri bu sabah itibarıyla normal olarak yapıldı. Çanakkale Boğazı'nda deniz ulaşımı, Çanakkale-Eceabat arasındaki araba vapuru seferleriyle sürdürülüyor.