LÖSEV'in "İyilik TIR'ı" Konya'da

Konya'daki gönüllüler tarafından, LÖSEV'e kayıtlı 250'den fazla aileye giyim, beyaz eşya, kırtasiye malzemeleri, oyuncak ve kırmızı et dağıtıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KONYA - Konya'daki gönüllüler tarafından, Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) kayıtlı 250'den fazla aileye giyim, beyaz eşya, kırtasiye malzemeleri, oyuncak ve kırmızı et yardımı ulaştırıldı. 

LÖSEV Halkla İlişkiler Koordinatörü Seda Sertcan, İyilik TIR'ının park edildiği Perşembe Pazarı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, "Anadolu'ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyacı olan ailelere yardım ettiklerini söyledi.

LÖSEV'e ulaştırılan bağışları ailelere dağıttıklarını ifade eden Sertcan, ailelerin, yardımların içinden ihtiyaçlarına göre seçerek alabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Sertcan, etkinlikler kapsamında gönüllüler tarafından çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendiğini vurgulayarak,  "Gittiğimiz yerlerde lösemili çocukların ailelerine yönelik bilinçlendirici seminerler de düzenliyoruz. Anadolu'nun köylerine kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli yavrularımızı güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

LÖSEV'in "İyilik TIR'ı" Konya'dan sonra Nevşehir, Afyonkarahisar ve Kırıkkale'ye de gidecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir