Maison Alaçatı kapılarını açtı

DÜNYA Aktüel'in yeni mağazası "Maison Alaçatı" Ege'nin gözde beldesinde açıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - İzmir'e yakınlığı, korunan tarihi dokusu, taş evleri ile öne çıkan İzmir'in şirin tatil beldesi Alaçatı, kaliteli mağazacılık anlayışının örneği merkezleri ile de dikkat çekiyor. DÜNYA Şirketler Grubu'na bağlı DÜNYA Aktüel AŞ de yeni mağazasını "Maison Alaçatı" adıyla Ege'nin bu gözde beldesinde 23 Nisan'da hizmete açtı.

Tarihi dokuyu yansıtıyor

İthal hediyelik eşyaların, ev dekorasyon ürünleri ve aksesuarların, esprili saatlerin, rengarenk saklama kutularının bulunabileceği Maison Alaçatı‘da 20'nin üzerinde tedarikçi firmadan sağlanan ürünler sergileniyor. Çoğu Avrupalı tedarikçilerin arasında Fransız, Alman, Danimarkalı ve İngiliz firmaları öne çıkıyor. Tarihi taş bir yapıda hizmet veren Maison Alaçatı‘da mağazaya özel üretilen ve beldenin tarihi dokusunu ve yaşam tarzını yansıtan el eşçiliği tekstil ürünleri, country tarzı dekorasyon ile sergileniyor.

Özözlü'den orijinal kartpostal koleksiyonu

Gazeteci, gezi yazarı ve fotoğrafçı Haluk Özözlü'nün Alaçatı koleksiyonundan fotoğraflarla oluşturulan kartpostallar, Alaçatı anılarını ölümsüzleştirmek isteyenler için çok özel bir hediye olarak öne çıkıyor. Uzun yaz gecelerinin vazgeçilmez eğlencelerinden iskambil oyunları için çok değişik ve kaliteli iskambil kağıtlarının bulunacağı adres olan Maison Alaçatı‘da beldenin meşhur pazarında alışveriş yaparken kullanılabilecek çok şık ve kullanışlı pazar çantaları, soğuk saklanması gereken ürünler için frigorifik çantalar da bulunuyor.

Maison Alaçatı'nın kafesi buluşma noktası olacak

Alaçatı'nın tarihi ve trafiğe kapalı uzun caddenin tam ortasında bulunan Maison Alaçatı, bünyesindeki kafesi ile soluklanma ve buluşma noktası olarak dikkat çekiyor. Günün yorgunluğunu cadde üzerindeki birbirinden güzel alışveriş ve dinlenme mekanlarında geçirecek olanlar için bir alternatif olan mağaza renkleri ile yörenin karakterini taşıyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir