Malta İzmit Fahri Başkonsolosu tuvalette ölü bulundu

Mehmet Oğuz Teoman, İstanbul Yelken Kulübü'nün tuvaletinde ölü bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
İSTANBUL  - Malta İzmit Fahri Başkonsolosu Mehmet Oğuz Teoman, gittiği İstanbul Yelken Kulübü'nün tuvaletinde ölü olarak bulundu. Malta İzmit Fahri Başkonsolosu avukat Mehmet Oğuz Teoman (66), gündüz saatlerinde 34 UP 1682 plakalı konsolosluk aracıyla, Kalamış Fenerbahçe Burnu'nda bulunan İstanbul Yelken Kulübü'ne gitti.
 
Kulüpte arkadaşıyla bir süre oturduktan sonra akşam yemeği yiyen Teoman, daha sonra tuvalete gitmek için masadan ayrıldı. Temizlik için tuvalete giden kulüp görevlileri, kapının açılmaması üzerine kapı kırıldı. Teoman'ın hareketsiz yattığını gören kulüp çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
Yapılan incelemede, Teoman'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri, kulübü boşaltarak olay yerinde inceleme yaptı. Teoman'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı öğrenerek kulübe gelen yakınları gözyaşlarını tutamadı. Fahri Başkonsolos'un yakınları, Teoman'ın 'Kalp krizinden öldüğünü' belirtti.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir