Manga, 14. sırada yarışacak

Bugün yapılacak Eurovision yarışmasında Manga 14. sırada sahneye çıkacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

OSLO - Norveç'in başkenti Oslo'da bugün yapılacak 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Manga grubu, 14'üncü sırada sahneye çıkacak.

55. Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinde yarışan Manga grubu, finale yükselen diğer ülkelerin temsilcileriyle birlikte basın toplantısına katıldı.

Basın toplantısına bas gitarist Cem Bahtiyar ile birlikte katılan vokalist Ferman Akgül, kendilerine oy veren herkese teşekkür ederek, çok mutlu olduklarını söyledi.

Finalde sahneye çıkacakları sıra için yapılan kurada da Ferman Akgül, 14 numarayı çekti.

Türkiye'yi "We Could Be The Same" adlı parçasıyla temsil eden Manga grubuyla birlikte finale yükselen diğer ülkeler, Gürcistan, Ukrayna, Kıbrıs Rum Kesimi, İsrail, İrlanda, Azerbaycan, Romanya, Ermenistan ve Danimarka oldu.

Norveç'in başkenti Oslo'da yapılan 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Rock grubu Manga, "We Could Be The Same" adlı parçasıyla finale yükseldikten sonra bunun sürpriz olmadığını bildirdi.

Manga'nın vokalisti Ferman Akgül, en çok zarfların açıldığında heyecanlandığını belirterek, "Ben kendi adıma o kadar heyecanlanacağımı düşünmemiştim. Ama, güzel bir an yaşadık. Çok mutluyum" dedi.

Gitarist Yağmur Sarıgül paniğe kapılmadığını söylerken "Kendi kendime niye heyecanlanmadığımı merak ettim. Zarfların açılışında hafif bir heyecan hissettim. Ama bayrağımız üçüncü olarak çıkınca 'tamam devam ediyoruz' diye de sevindim" diye konuştu.

Bas Gitarist Cem Bahtiyar ise "Sahneye çıkmaya 15 saniye kala kulaklığımın kablosunun çıkması nedeniyle neredeyse bayılacaktım" diye konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir