Manipülasyonu reddetti

CHP'li Soysal, "Bu beni sindirmeye dayalı bir operasyonun parçasıdır" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - 'Borsada manipülasyon yaparak haksız kazanç elde ettiği' yönündeki iddiları yorumlayan CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, "Bu tamamen düzmece, aldatmaca, beni sindirmeye dayalı bir operasyonun parçasıdır" dedi.

Soysal, THY ait uçakla İstanbul'dan Ankara'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin konuya ilişkin sorularını cevaplandırdı. Konunun 'temcit pilavı' gibi tekrar tekrar gündeme getirildiğini savunan Soysal, şöyle dedi:

"Kurultay öncesi bir sindirme operasyonudur. Beni susturmaya dayalı, bu güne kadar yaptığım çalışmaları engellemek, sindirmek, susturma operasyonudur. 24 Eylül 2010 tarihinde verilen bir karardır. Daha doğrusu karar da değil araştırmadır bu. Bununla ilgili 2006-2007 senesinde yapılanları bugün gündeme getiriyorlar ki burada tamamen düzmece, tamamen haksız, tamamen sindirmeye dayalı bir operasyonun parçasıdır."

Bir gazetecinin "Sizi kim sindirmeye çalışıyor?" şeklindeki sorusu üzerine Soysal, "Bakın, Türkiye'de bir korku imparatorluğu yaratılmaya çalışılıyor. Bunun bir parçası olarak bu karşıma çıkıyor. Bu tamamen düzmece, aldatmaca ve beni sindirmeye dayalı bir operasyonun parçasıdır. Sinmeyeceğiz ve meydan okumaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Soysal, konuyla ilgili yarın bir açıklama yapacağını da kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir