Manisa'da banka soygunu

Salihli ilçesi'nde bir banka şubesine gelen kimliği belirsiz iki kişi kasadaki 20 bin lirayı alarak kayıplara karıştı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Manisa'nın Salihli İlçesi'ndeki bir banka  şubesine gelen kimliği belirsiz iki kişi, güvenlik görevlisini tabancayla etkisiz hale getirip, vezne görevlisini korkuttuktan sonra kasadaki 20 bin lirayı alarak kaçtı.

Bugün saat 14.30 sıralarında, Sevgi Yolu üzerindeki bir banka şubesin gelen yüzleri açık iki kişi, ellerindeki tabancayla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Ardından vezneye yönelen soyguncular, görevliyi korkutup kasadaki paraları istedi. Büyük korku yaşayan vezne görevlisi kasada bulunan 20 bin lirayı şüphelilere verdi. Parayı alan şüpheliler, yaya geldikleri banka şubesinden koşarak kaçtı. 

Çevre il ve ilçelerde önlem alındı

İhbar üzerine banka şubesine gelen polis ekipleri parmak izi incelemesi yaptı. Güvenlik kamerası görüntülerinin kopyasını da alan polis, soyguncuların kimliğinin belirlemesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Her ikisi de esmer olan 160- 170 boylarındaki iki soyguncudan birinin kapri şort, diğerinin ise kot pantolon giydiği belirtildi. Birinin üzerinde pembe tişört olduğu kaydedildi. Koşarak şubeden çıkan iki soyguncunun herhangi bir araca binip ilçe dışına çıkma ihtimaline karşı çevre il ve ilçelerin yollarında önlem alındı. Şüpheli görülen araçlar ve kişiler durdurulup kontrol edilmeye başlandı. 

soygun-orta.jpg

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.