Beton mikseri ünlü işadamının aracına çarptı

İstanbul Maslak'ta bir beton mikseri devrildi, 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin içinde işadamı Erdal Aksoy'un olduğu öğrenildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Maslak Büyükdere Caddesi Sarıyer istikametinde beton mikseri refüjü aşarak karşı şeride geçti. MOBESE direğini deviren, bir ağacı kökünden söken beton mikseri 6 araca çarptıktan sonra devrildi. Feci kazada 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Kaza saat 11.00 sıralarında Maslak Büyükdere Caddesi Sarıyer istikametinde meydana geldi. Beşiktaş'tan Sarıyer istikametine giden Hasan Mutlu'nun kullandığı beton mikseri henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı refüje çıkan, MOBESE direğini deviren bir ağacı kökünden söken beton mikseri 6 araca çarptıktan sonra devrildi. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan yaralıları araçlardan çıkardı.

Beton mikserinin çarptığı araç içerisinde sıkışan Adnan Yörükoğlu hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Adnan Yörükoğlu'nun cesedi ise cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Erdal Aksoy kazadan yara almadan kurtuldu 

Kazaya karışan araçlardan birinin içinde bulunan işadamı Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy olaydan yara almadan kurtuldu. Öte yandan Zorlu Enerji Yönetim Kurulu üyesi Bekir Cem Köksal'ın da aracının kazada hasar gördüğü iddia edildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek “Beton mikseri çok hızlı bir biçimde yolun karşı tarafına geçerek önüne gelen araçlara çarpıyor. Şuan bir ölü 7 yaralı var. Yaralılar hastaneye kaldırılmış durumda. Sevindirici olan Erdal Aksoy'da aracının içinden yara almadan kurtulmuş gözüküyor" dedi.

'Beton mikseri üzerime geldi'

Kazaya karışan minibüs şoförü Mert Uçan “Sabah saatlerinde 7-8 kişi ile Beşiktaş istikametine doğru gidiyordum. Birden karşı yönden beton mikseri önüme geldi. Ne olduğunu anlamadım. Minibüsü kaldırıma sürdüm. Mikser bana çarptıktan sonra lüks aracı altına aldı" diye konuştu.

Yol 3 saat kapalı kaldı

Kaza nedeniyle trafik çift yönlü olarak kapandı. Trafik polislerinin çalışmaları sonucu kısa sürede Sarıyer istikameti trafiğe açıldı. Üç saat trafiğe kapalı kalan Büyükdere Caddesi Beşiktaş istikameti ise kazaya karışan beton mikseri ve araçların kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir