Maxi TV'ye en yüksek teklif Sebil Televizyon'dan geldi

İhalede, Sebil Televizyon Yayıncılık 570 bin dolar teklif verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) bugün satışa çıkardığı Maxi TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'ne en yüksek teklif Sebil Televizyon'dan geldi.

TMSF'den yapılan açıklamada, TMSF'nin, Maxi TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü, 132 bin dolar dolar muhammen bedelle bugün satışa çıkardığı bildirildi.

Açıklamada, kapalı zarf tekliflerinin açılmasıyla başlayan ihalede, Sebil Televizyon Yayıncılık'ın 202 bin dolar, Er Televizyon Yayıncılık Hizmetleri'nin 421 bin dolar, Furkan Televizyon Yayıncılık ve Prodüksiyon'un 140 bin dolar, ABC Medya Hizmetleri Pazarlama ve Satış şirketinin ise 170 bin dolar teklifte bulunduğu belirtildi.

İhale kuralları gereği, en yüksek teklif veren 3 firmanın açık artırmaya katıldığı, en yüksel bedel olan Er Televizyon Yayıncılık Hizmetleri'nin verdiği 421 bin dolarla başlayan açık artırmada, 9 kez artırım gerçekleştiği ve açık artırmanın Sebil Televizyon Yayıncılık A.Ş'nin verdiği 570 bin dolarla son bulduğu kaydedildi.

Açıklamada, açık artırma sonucunun fon kurulu onayına sunulacağı, ihalenin kurulun vereceği karar doğrultusunda kesinlik kazanacağı ifade edildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir