Maximum TEMA Kart çevreye de kazandırıyor

Kart sahipleri, alışverişler üzerinden TEMA'nın doğal varlıkları koruma faaliyetlerine katkıda bulunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İş Bankası ve TEMA Vakfı işbirliğiyle oluşturulan Maximum TEMA Kart sahiplerinin, yapacakları alışverişler üzerinden TEMA'nın doğal varlıkları koruma faaliyetlerine katkıda bulundukları belirtildi.

İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Murat Atalay yaptığı açıklamada, Maximum TEMA Kart'ın hem müşterilerine alışverişlerde çeşitli fırsatlar sunduğunu hem de doğal varlıkları koruma amaçlı faaliyetler yürüten TEMA Vakfı'na katkıda bulunduğunu vurguladı.

Yapılan alışverişler üzerinden belli bir oranda kaynağın İş Bankası tarafından TEMA Vakfı'na aktarıldığını belirten Atalay, dünyada her yıl ortalama 13 milyon hektar, yaklaşık İç Anadolu Bölgesi'nin yüz ölçümü kadar ormanın yok olduğunu ifade etti. Atalay, geçen 10 yıl içerisinde dünya genelinde kaybedilen ormanları geri kazanmak için 130 milyon hektar, yani Türkiye'nin yaklaşık 1,5 katı büyüklüğünde bir alana ağaç dikmek gerektiğine dikkati çekti.

Atalay, "Bir başka deyişle, dünyadaki tüm insanlar 10 yıl boyunca senede iki ağaç dikmeli ve bu ağaçların yaşamalarını sağlamalıdır. Biz de İş Bankası olarak sunduğumuz ürünler ve yürüttüğümüz projelerle Türkiye'nin ağaçlandırılması ve doğal varlıkların korunması çalışmalarına Maximum TEMA Kart ve e-ekstre uygulamamızla destek veriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

İş Bankası müşterilerinin alışverişlerini Maximum TEMA Kart ile yaparak, TEMA Vakfı'nın tüm projelerine destek verebileceğine değinen Murat Atalay, çevreye duyarlı müşterilerinin Maximum TEMA Kart'a olan ilgisinden memnun olduklarını ve sekiz ayda 35 bin çevreye duyarlı kart sahibine ulaştıklarını bildirdi.

Maximum TEMA Kart'a sahip olmak için herhangi bir İş Bankası şubesinden ya da isbank.com.tr veya maximum.com.tr siteleri aracılığıyla başvuruda bulunulabiliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir