Mayıs ayında Bayraktepe'de kayak keyfi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Bayraktepe'de bir grup sporcu kayak yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KARS - Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Bayraktepe'de bir grup sporcu, mayıs ayında kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Sarıçam ormanları ve kristal karla kaplı olan Bayraktepe Kayak Merkezi'nde, Alp Disiplini ve Snowboard milli takımlarının sporcuları, kayak yaptı.
Sarıkamış ilçesinde 2 bin 634 rakımlı kayak merkezine çıkan sporcular, antrenörleriyle 2'inci etap pistlerde kayarak, güzel vakit geçirmeye çalıştı.
Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini antrenörlerinden İbrahim Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayraktepe'de bazı pistlerde hala kayak yapılabildiğini belirterek, havanın ısınmasına rağmen kış sporu yaptıklarını söyledi.
Hem güzel vakit geçirmek hem de antrenman amaçlı kayak yaptıklarını anlatan Demirci, "Bu mevsimde kayak yapmak büyük bir şans. Ülkemizin batısında insanlar denize girerken biz Sarıkamış'ta kayağın keyfini yaşıyoruz ve aynı zamanda milli sporcularımızla antrenman yapıyoruz" dedi.
Antrenör Kürşad Üstündağ ise yeşille beyazın buluştuğu kayak merkezinde 3 Mayıs'ta kayak yapmanın keyfini çıkardıklarını ifade etti.