Mazot 1,5 lira, 2B arazileri bedelsiz

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de vatandaşa seçim vaatlerini sıraladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KADİRLİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Benim kitabımda halka hizmet var, hortumculara değil" dedi.

Kılıçdaroğlu, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde halka hitap etti. İnsanları sevdiklerini ve saygı gösterdiklerini belirten Kılıçdaroğlu, vatandaşların sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını söyledi.

"Benim için doğulu-batılı, güneyli-kuzeyli, CHP'li, MHP'li, AKP'li yok" diyen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Benim için varsa vatandaş var, yandaş yok. Bütün vatandaşlarımıza hizmet etmek ve kucaklamak istiyoruz. İstiyorum ki bu memlekette herkes huzur içinde yaşasın. Benim kitabımda halka hizmet var, hortumculara değil."

Kılıçdaroğlu, iktidarlarında çiftçiye mazotun litresini 1,5 liradan satma vaadini yineleyerek, ayrıca 2B arazilerini vatandaşa bedelsiz vereceklerini de kaydetti.

Önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting yapmak için Osmaniye'ye geleceğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan "Pırlantadan niye vergi almıyorsun?" diye sormalarını istedi.

Kılıçdaroğlu, iktidarlarında vergi ödemesi gerekenlerden gerektiği kadar vergi alacaklarını ve vergi adaletini ülkede sağlayacaklarını bildirdi.

Bir ülkenin temelinin ve bağımsızlığının üretmekten geçtiğini anlatan Kılıçdaroğlu, "Bizim ekonomimiz güçlü olmalı. Nasıl güçlü olmalı? İnsanlarımız zengin olursa fabrikalarımızın bacası tüterse toprağımızı işlersek ülke zengin olur. Dokuz yılda ülkenin tüm değerlerini sattılar, her şeyini özelleştirdiler" dedi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra karayolu ile geceyi geçireceği Adana'ya hareket etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir