Melih Gökçek'ten yeni başkana mesaj

Melih Gökçek, seçimin ardından yeni başkan Tuna'ya hitaben, "Kendisine hayırlı hizmetler temenni ediyorum. İnanıyorum ki 1,5 sene de çok güzel hizmetler yapacak” tweeti attı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifasının ardından başkan seçilen Mustafa Tuna'yla ilgili tweet attı. Gökçek tweet'inde, ""Kendisine hayırlı hizmetler temenni ediyorum. İnanıyorum ki 1,5 sene de çok güzel hizmetler yapacak” tweeti attı. 

AK Parti tarafından Büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterilen ve başkan seçilen Sincan eski Belediye Başkanı Mustafa Tuna yaptığı konuşmada şunları söylemişti:

"Bu adaylığa beni layık gören, özellikle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere hepinize, partimizin yetkili kurullarına, il teşkilatımıza ve sizlere, desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu göreve layık olmak üzere hep beraber çalışacağız. Bugüne kadar emeği geçen değerli başkanlara ve özellikle de Melih Başkan’a, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onun tecrübelerinden istifade ederek, inşallah önümüzde daha güzel hizmetlere vesile olacağına inanıyorum. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Sağolun, varolun."

Bu konularda ilginizi çekebilir