Memnun kalmayanlara parasını iade edecek

Voadafone, numarasını ilk kez Vodafone'a taşıyan faturalı hat sahiplerine, memnun kalmadıkları taktirde parasını iade edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone, "Memnun Kalmazsanız Paranız İade" kampanyası kapsamında numarasını ilk kez Vodafone'a taşıyan faturalı hat sahiplerine, 1 aylık deneme süresi sonunda memnun kalınmaması durumunda bir aylık konuşma bedelini iade edilecek.

Kampanyanın tanıtıldığı ve reklamlarda rol olan "Selim" karakterini canlandıran Oyuncu Şafak Sezer'in de katıldığı toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, kampanyaya, altyapıya duydukları güven ve 16,1 milyon memnun müşteriden aldıkları cesaretle başladıklarını kaydetti.

Kampanyanın Türk mobil iletişim sektörü için bir dönem noktası olduğunu vurgulayan Timuray, Vodafone Türkiye'nin, şebeke altyapısına yaptığı yatırımlar sayesinde kapsama altyapısını son 3 yılda 3 katına çıkarmış bir şirket olarak, kapsama kalitesine güvendiğini anlattı.

Müşteri deneyimini faaliyetlerinin odağına aldıklarını, bu konuda kendilerini deneyen yeni müşterilerine memnun kalmadıkları takdirde paralarını iade edecek kadar iddialı olduklarını dile getiren Timuray, Türkiye'de müşterileri tarafından en çok tavsiye edilen mobil iletişim şirketinin Vodafone olmasının, abonelerin de kapsama kalitesinden ne kadar memnun olduklarını ortaya koyduğunu bildirdi.

Sürdürdükleri yatırımlarla optimize ettikleri fiyat/performans dengesini tüm kullanıcıların denemesine fırsat vermek istediklerini kaydeden Timuray, 18 ayda 2 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Timuray, sorular üzerine deneme yapan abonenin memnun kalmadığı takdirde eski operatörüne geri dönebileceğini söyledi.

Kampanyanın ne zamana kadar süreceği ve iadede bir limit olup olmadığının sorulması üzerine Timuray, 9 Kasıma kadar geçerli olacak kampanya kapsamında 150 TL limit belirlediklerini, kampanyayla kalıcı olarak Vodafone'ye geçmeyi düşünen kitleyi hedeflediklerini söyledi.

 

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir