Mensa'da çift vardiya üretime geçildi

Şirket, artan siparişler sayesinde ekim ayı itibariyle çift vardiya uygulamasına geçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Adana'da kurulu bulunan ve temmuz ayından itibaren yeniden üretime geçen Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar AŞ'de çift vardiya üretime geçildi.

Mensa İcra Kurulu Başkanı Faik Ulutaş, yaptığı yazılı açıklamada, Mensa'da işlerin hızla yoluna girdiğini, bunun göstergesi olarak fabrikada çift vardiya uygulamasına geçildiğini belirtti.

Geçen mart ayında yönetim kurulunun aldığı kararları birer birer hayata geçirdiklerini belirten Ulutaş, Mensa'nın sektörün her zaman en önemli markalarından biri olduğunu bildirdi.

Tüm birimleri ile üretime geçtikleri temmuz ayından bu yana fabrikanın planlarına uygun şekilde çalıştığını belirten Ulutaş, şunları kaydetti:

"Artan siparişler sayesinde ise ekim ayı itibariyle çift vardiya uygulamasına geçilmesine karar verdik. Şirketimizi yeniden bölgenin en güçlü üretim merkezlerinden biri haline getirmek için bir strateji çizmiş ve uygulamaya koymuştuk. Şimdi verdiğimiz kararlardaki haklılığımızı bir kez daha görüyoruz.

Şu an 150 kişiyi istihdam ediyoruz, bundan sonraki hedefimiz ise yıl sonuna kadar 300 kişiye istihdam sağlamak. İşsizlik problemi ilk defa bu noktalara ulaşan Adana için yeniden umut olmak istiyoruz."

Mayıs ayında yapılan genel kurulunun onayı ile unvanını Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar olarak değiştiren Mensa, 7 yıl aradan sonra ilk çeyrek ve ilk yarı yıl bilançolarında kar açıklamıştı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir