Metemteks, REW ile görüşmeleri noktaladı

Metemteks Tekstil, REW firmasından açıklama istenmesine karşın herhangi bir cevap alınamaması nedeniyle, görüşmeler sonlandırdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Metemteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., REW Gropup Regenerative Energien Westfalen firması ile görüşmelerin sonlandırıldığını bildirdi.

Metemteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ilgili olarak Metem Turizm Tekstil İnşaat Yatırım A.Ş.'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, 29 Mart 2010 tarihinde İMKB'ye, Almanya'da yerleşik REW Gropup Regenerative Energien Westfalen veya bu şirketin Tukiye'de kurmayı düşündüğü firmanın Metemteks Turizm'e ait yüzde 19,11 oranındaki Metemteks Tekstil Sanayi ve Ticaret paylarını satın alma yönündeki taleplerinin iletildiği hatırlatıldı.

Açıklamada, konuya ilişkin olarak günümüze kadar herhangi bir somut gelişme elde edilmemiş olması, ayrıca konuya ilişkin olarak bahsi geçen REW firmasından açıklama istenmesine karşın herhangi bir cevap alınamaması nedeniyle, REW firması ile görüşmelerin sonlandırılmasının uygun görüldüğü kaydedildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir