Midibüs devrildi: 2 üniversiteli öldü

Hatay'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu midibüsü kaza yaptı. Olayda 2 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hatay'ın Kırıkhan İlçesi'nde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu midibüsü, refüje çıktıktan sonra yan yattı.

Kazada, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencisi 26 yaşındaki Kübra Beker ile araştırma görevlisi 25 yaşındaki Hasan Feyzi Kaygusuz öldü, 18 kişi yaralandı. Hatay'dan Gaziantep'e giden 36 yaşındaki Abdullah Vursun yönetimindeki 31 U 5444 plakalı yolcu midibüsü, Kırıkhan İlçesi girişinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kayarak kontrolden çıktı.

Refüje çıkan midibüs yan yatttıktan sonra sürüklenip durdu. Kazada, midibüsteki yolculardan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) öğrencisi Kübra Beker ile MKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi araştırma görevlisi ve Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya'nın asistanı Hasan Feyzi Kaygusuz yaşamlarını yitirdi, 18 kişi de yaralandı. Aralarında Suriyeliler'in de olduğu yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü. Kazayı duyan Kaymakam Halil Uymaz ile MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne giderek doktorlardan yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Bu konularda ilginizi çekebilir