Migros ATM'leri hizmete girdi

ATM'ler banka kartları ile para çekme, hesap bakiyesi görüntüleme ve kredi kartları ile nakit avans çekme hizmeti vermeye başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye'de Migros, Tansaş, Şok, 5M, Macrocenter ve Sanal Market formatlarıyla hizmet veren Migros Grubu, 400 farklı lokasyonda ATM hizmetini devreye aldı.

Migros açıklamasına göre, Türkiye genelinde 25 ilde 5 ayrı formatta toplam 400 farklı lokasyondaki ATM'leri hizmete sokan Migros Ticaret A.Ş; müşterilerine, Fortis Bank A.Ş'nin bankacılık altyapısı ve Provus Bilişim Hizmetleri işbirliği sayesinde banka kartları ile para çekme, hesap bakiyesi görüntüleme ve kredi kartları ile nakit avans çekme hizmeti vermeye başladı.

Migros Ticaret'in 5 ayrı formatında hizmet veren ATM'lerin bulunduğu 400 adet mağazanın seçiminde, para çekme imkanı az olan ve müşterilere kolaylık sağlayacak noktalar dikkate alınırken, özellikle Türkiye çapında yoğunluk olarak ATM'nin az olduğu yerlerde konumlandırılan bu hizmet ile Migros'un müşterilerine ek avantaj sağlamaya devam ettiği belirtildi.

Kart takılma sorununu ortadan kaldırma adına özel olarak geliştirilen sistemle müşteriler, kartlarını haznenin içine koymadan ve kartlarının takılma şüphesi duymadan işlem yapabiliyor.

ATM'ler ortak ATM sistemi dahilinde yaklaşık 60 milyon banka kartı ve 45 milyon kredi kartı müşterisine hizmet verecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir